dilluns, 9 de març del 2009

El Coet volador (segona part)

El dia de fer volar el coet vam anar a consergeria a demanar una manxa elèctrica d'inflar pilotes. Vam sortir al pati i vam connectar la manxa, després vam ficar l'agulla de la manxa a dins del coet per fer-lo volar.

Llavors va ser quan ens vam adonar que no teníem aigua a dins del coet. L'Albert va anar a una font a omplir-lo i va tornar a sortir al pati. Llavors vam provar si volava: vam ficar una altra vegada l'agulla dins del tap del coet, el vam deixar al terra i vam engegar la manxa.

Al primer moment només vam veure que l'aigua s'omplia de moltes bombolles d'aire i ens pensàvem que no volaria, però al cap d'uns segons el coet va sortir disparat cap el cel. Es va aixecar tres o quatre metres per sobre del terra i quan va caure, casi li cau al cap del Pau!!

Estàvem molt contents de que el coet funcionés, així que el vam fer volar unes quantes vegades més, fins que ja no s'aguantava en equilibri (l'aigua va mullar les ales de cartró i mica en mica es van estovar i desfer) i només s'arrossegava pel terra.

Com que ja havíem acabat vam sortir als contenidors de reciclatge per llançar les restes del coet, cadascuna al seu lloc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada